Installatie service

Installatie service

RVS Rookkanaal is niet alleen de specialist in rvs-rookkanalen, kachels, haarden, schouwen en alle toebehoren. RVS Rookkanaal is ook de specialist die je inhuurt voor de plaatsing en installatie van jouw droomkachel of haard.

Heeft op onze website www.rvsrookkanaal.nl alles gevonden wat je nodig hebt voor jouw droomhaard dan verzorgen onze monteurs ook de veilige installatie en plaatsing van jouw nieuwe openhaard, kachel of schouw. Ook als je de haard ergens anders koopt en bij ons het toebehoren koopt komen wij met plezier de installatie voor u verzorgen. Wij werken in een straal van 65km rond Harderwijk maar voor een meerprijs komen wij in geheel Nederland langs.

Natuurlijk zijn wij ook de expert die je belt als de schoorsteen of rookkanaal geveegd moet worden of nagekeken voor grondig onderhoud en reparaties. Een onderhoudscontract kan jij direct afsluiten bij de aanschaf en plaatsing van een nieuwe kachel, haard of Schouw. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract op een later tijdsstip bij ons te regelen.

Speciale wensen?

  • Wil jij jouw nieuwe inbouwhaard in een speciale koof op maat, met mooie Ledverlichting en ingebouwde tv en geluidsboxen?
  • Schoorsteenbrand gehad en een offerte nodig voor mooi herstel door de vakspecialist voor de verzekering of bank?
  • Wil je de oude schoorsteen laten isoleren en renoveren?
  • Die mooie oude kachel van opa en oma opnieuw later restaureren en opnieuw werkend installeren en aansluiten?

BouwenmetLans.nl is de specialist met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en aansluiten van jouw nieuwe haard, kachel of schouw.

rvs rookkanalen vindt u op rvsrookkanaal.nl

Over rvsrookkanaal.nl

Voor een technisch goed verkoopadvies en geen gladde verkooppraatjes moet je bij ons zijn!

RVSrookkanaal.nl is de online-winkel voor rvs-rookkanalenzwarte rookkanalenkachels en bouwmaterialen. Op rvsrookkanaal vind jij alles voor het bouwen van een geweldig rookafvoersysteem voor een houtkachel of heerlijke warme open haard. Van een eenvoudig enkelwandig pelletkachelkanaal tot dubbelwandige rvs-rookkanalen, je vindt het op rvsrookkanaal. De handige klusser en de professional vindt alles wat hij nodig heeft op onze webshop met rookkanalen. Van hittebestendige kit tot kleefband en kachelpoets; rvs rookkanaal heeft het allemaal op voorraad.

RVS-rookkanaal advies op maat

Via ons contactformulier kan je contact met ons opnemen en vragen om gedegen advies. De mensen achter rvsrookkanaal zijn ervaren bouwers met 17 jaar ervaring in de aannemerij. Wil jij zelf die fijne houtkachel plaatsen en heb je tips nodig? Lees dan ook eens ons blog of een van de vele tips en handleidingen die wij regelmatig publiceren op onze website. Omdat rvsrookkanaal direct inkoopt bij de fabrikanten kunnen wij scherpere prijzen aanbieden in onze webshop dan veel van onze concullega’s.

Snelle levering

Producten die je ziet op rvs rookkanaal zijn allemaal in voorraad. Tenzij aangegeven dat ze uitverkocht zijn, dan is het product binnen 8 dagen leverbaar op nabestelling. Bestellingen die bestaan uit enkele items, worden verstuurd met PostNL of DHL en hebben een levertijd van 2-3 werkdagen. Grote bestellingen en complete sets worden verzonden op een pallet met DHL. Deze bestellingen hebben een levertijd in Nederland van 2-3 werkdagen en voor België 4-5 werkdagen. Rvsrookkanaal levert gratis in Nederland bij bestellingen vanaf € 200,00 en in België vanaf € 450,00 . De verzending wordt altijd aangetekend en verzekerd verstuurd door ons.

Op onze webshop met rvs-rookkanalenrookgas-afzuiginstallatiesenkelwandige rookkanalen en Flexibele rookkanalen vind je ook uitgebreide uitleg over installaties en een blog met voorbeelden uit de praktijk. Wil je advies op maat? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier.

RVS Rookkanaal Nieuwsbrief

Wist je dat wij ook maandelijks een interessante nieuwsbrief versturen met aanbiedingen en handige bouwtips uit de praktijk. Schrijf je nu hier in op onze nieuwsbrief en mis niets.