Installatie service (totaal ontzorgd worden)

RVS Rookkanaal is niet alleen de specialist in rvs-rookkanalen, kachels, haarden, schouwen en alle toebehoren. RVS Rookkanaal is ook de specialist die je inhuurt voor de plaatsing en installatie van jouw kachel of haard. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen bij het plaatsen van een rookkanaal en houtkachels!

Heb jij op onze website www.rvsrookkanaal.nl alles gevonden wat je nodig hebt voor jouw droomhaard, dan verzorgen onze monteurs ook de veilige installatie en plaatsing van jouw nieuwe openhaard, kachel of schouw. Ook als je de haard ergens anders koopt en bij ons het toebehoren koopt, komen wij met plezier de installatie voor jou verzorgen. Wij werken in een straal van 65 km rond Harderwijk.

Een onderhoudscontract kan je direct afsluiten bij de aanschaf en plaatsing van een nieuwe kachel, haard of schouw. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract op een later tijdsstip bij ons te regelen.

Speciale wensen?

  • Wil jij jouw nieuwe inbouwhaard in een speciale koof op maat, met mooie led-verlichting en ingebouwde tv en geluidsboxen?
  • Schoorsteenbrand gehad en een offerte nodig voor mooi herstel door de vakspecialist voor de verzekering of bank?
  • Wil je de oude schoorsteen laten isoleren en renoveren?
  • Die mooie oude kachel van opa en oma opnieuw later restaureren en opnieuw werkend installeren en aansluiten?

Rvsrookkanaal is de specialist met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en aansluiten van jouw nieuwe haard, kachel of schouw.