Verzending en levering

Verzending en levering van alle producten die je in de webwinkel rvsrookkanaal ziet, zijn direct leverbaar

De verzending en levering gaan in vanaf het moment dat de bestelling geplaatst is. We doen ons best om onze producten binnen drie werkdagen te bezorgen. Soms kan het voor komen (door bijvoorbeeld feestdagen) dat de leverdatum iets afwijkt. Aan deze datum kunnen daarom geen rechten ontleend worden.

Voor 15.00 uur besteld, volgende bezorgdag geleverd

Als je de bestelling – inclusief de betaling – voor 15.00 uur hebt afgerond, wordt je bestelling de volgende bezorgdag door Bpost of PostNL afgeleverd. PostNL of Bpost bezorgt geen pakketjes op zondag en maandag en ook niet op nationale feestdagen. Zodra de bestelling klaar is om verzonden te worden, ontvang je per email een Track & Trace code waarmee het pakket gevolgd kan worden.

Niet thuis?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, laat de pakketbezorger een ‘niet thuis bericht’ achter. Met dit bericht kun je vanaf de volgende dag je pakketje ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL of Bpost afhaalpunt. Als je het pakketje niet afhaalt, wordt het na twee weken naar ons (rvsrookkanaal) geretourneerd.

Pallet levering

Voor bestellingen uit de webwinkel rvsrookkanaal die op een pallet verzonden moeten worden bellen wij van tevoren om een afleverdatum en tijd af te spreken.

Kosten

Het versturen van enkele items gebeurt via PostNL of DHL en kost € 7,95 voor Nederland en € 11,95 voor België. Gratis verzending voor bestellingen van € 200,00 Euro of meer met levering binnen Nederland. Binnen België leveren we gratis vanaf € 450,00

Verzending en levering geschiedt geheel volgens de privacybeleid en Algemene voorwaarden van webwinkel rvsrookkanaal

0
    0
    Jouw bestellingen
    Nog geen bestellingenDoorgaan met winkelen